top of page

AI Masterclass
met futurist Christian Kromme
(6 delige cursus)

Onze wereld verandert in een exponentieel tempo! Een grote vloedgolf van digitale transformatie komt snel op ons af. Veel mensen en organisaties beschouwen deze golf als een bedreiging en ervaren stress, maar het zou ook kunnen worden gezien als een kans. Disrupters denken en gedragen zich als surfers. Zij weten precies waar en wanneer ze op de golf van exponentiële technologie moeten springen om de kracht van de golf te benutten om exponentiële snelheid te maken. In deze 6 delige cursus die gebaseerd is op zijn boek ‘Humanification – Go Digital, Stay Human’ neemt futurist en trendwatcher Christian Kromme je mee op een reis waar bedreiging kan worden omgebogen naar een kans. Misschien wel een noodzaak…om te denken als een surfer en niet aan de zijlijn te staan, terwijl het monster wordt gevoed met ideologisch gedreven informatie. Wat als wij het voeden?

 

Over Christian Kromme

 

Ik ben op een missie om een toekomst te inspireren waarin technologie de beste aspecten van de mensheid versterkt en weerspiegelt. Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel tot een harmonieuze toekomst ligt in het actief begrijpen en toepassen van de patronen en principes van de natuur op onze technologische groei. Ik richt me op het delen van mijn inzichten en strategieën met internationale topbedrijven, met als doel technologie te ontwikkelen die onze menselijke natuur eert en verbetert. Mijn boek “Humanification – Go Digital, Stay Human” belichaamt mijn overtuiging in een toekomst waarin technologie naadloos verweven is met menselijke waarden. Meer over Chistian Kromme vind je hier.

Prijs: € 450,- voor 6 modules.

De modules zijn niet los af te nemen omdat kennis uit de voorgaande module cruciaal is om de volgende module te kunnen volgen.

 

Data: dinsdagavonden

• 21 mei

• 28 mei

• 11 juni

• 18 juni

• 2 juli

• 9 juli

 

Tijdstip: aanvang 19 uur. Einde 22 uur

bottom of page