top of page

Docu: "Dood door Schuld?" met Maurice de Hond

Op zondagmiddag 28 april vertonen Maurice de Hond en filmmaker Frank de Rooij hun docu 'Dood door Schuld?' over de coronatijd waarin De Hond werd verketterd. Na de film volgt een Q&A met de heren over de film en de tijd die achter ons ligt. Bekijk de trailer + het korte interview bij 'Tickets kopen'

Docu: "Dood door Schuld?" met Maurice de Hond
Docu: "Dood door Schuld?" met Maurice de Hond

Tijd en locatie

28 apr 2024, 14:00 – 17:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Bekijk hier de trailer van dit evenement!

Met een diepgaande blik ontrafelt de documentaire van filmmaker Frank de Rooij de vraag die velen bezighoudt: “Waarom hebben toonaangevende gezondheidsorganisaties zoals de WHO en het RIVM de luchttransmissie van Corona zo lang ontkend?” Aan de hand van uitgelekte interne notities van het RIVM toont De Hond aan dat de misstappen in het coronabeleid tot vele onnodige slachtoffers in Nederland hebben geleid.

Schokkende onthulling:

De documentaire bereikt een hoogtepunt wanneer een klokkenluider een schokkende onthulling doet over de samenhang van het verborgen houden van de oorsprong van Covid-19 in Wuhan en het ontkennen van transmissie door de lucht via aerosolen. “Dood door schuld?” werpt met een scherpe terugblik een bijzonder licht op de pandemie, die de wereld in zijn greep hield.

Planning van de middag:

14:00 inloop en kennismaking

14:30 vertoning van de documentaire (ca. 45 minuten)

15:15 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

15:45 aanvang Q&A waarbij vragen kunnen worden gesteld aan de makers

16:30 einde vragenronde en tijd voor een drankje aan de bar

17:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page