top of page

Educatieve filmavond | Op reis met Daan de Wit (journalist & auteur)

Journalist & auteur Daan de Wit organiseert een educatieve filmavond. Op basis van fragmenten uit films en documentaires neemt hij je mee op een reis langs een aantal van zijn interesses, uitdagende gedachten en toekomstvisies. Denk mee, praat mee op zaterdagavond 18 mei.

Educatieve filmavond | Op reis met Daan de Wit (journalist & auteur)
Educatieve filmavond | Op reis met Daan de Wit (journalist & auteur)

Tijd en locatie

18 mei 2024, 19:00 – 22:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Daan de Wit is journalist en auteur. Hij schreef van 2000 tot 2013 voor zijn geopolitieke blog DeepJournal. In 2010 publiceerde hij het roemruchte boek Dossier Mexicaanse griep, dat in retropespectief een blauwdruk was voor het corona-scenario.  Daarna volgden nog vele boeken zoals: Weet wat je eetDe cholesterolmythe en Prikken ja of nee?

Daan de Wit was tijdens de coronatijd een belangrijke duider van de herhaling van zetten die de WHO, maar ook onze overheid en media tentoonspreidde. Hij was regelmatig te gast bij www.blckbx.tv en heeft een bijzonder heldere kijk op geo-politieke speelvelden en supranationale organisaties. Daan neemt je mee in een reis over geopolitiek, spiritualiteit, lichamelijke en geestelijke gezondheid en alles daar tussenin. Denk mee, praat mee, filosofeer en geniet van een avond met Daan de Wit en 25 andere denkers in de zaal.

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:30 vertoning van de film (ca. 90 minuten)

21:00 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

21:15 filosoferen over de film

21:45 tijd voor een drankje aan de bar

22:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page