top of page

Filmavond met huisarts Felix van der Wissel

Op zaterdag 25 mei organiseert huisarts Felix van der Wissel een filmavond met de documentaire "Heal" in Studio Paradiso. Na de film is er gelegenheid om met Felix te praten over de docu en meer.

Filmavond met huisarts Felix van der Wissel
Filmavond met huisarts Felix van der Wissel

Tijd en locatie

25 mei 2024, 19:00 – 22:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Niets is sterker dan je mening bijstellen en toegeven dat je fout zat. Huisarts Felix van der Wissel is zo'n volwassen persoon die dat deed in de coronatijd. Van een bezorgde arts die mensen sommeerde hun mondkapje te dragen, transformeerde hij snel naar een arts die bij SBS6 in het programma Hart van Nederland pleitte voor minder drang en dwang. Felix was daarna niet meer welkom bij de zender, maar wel bij www.blckbx.tv waar hij een bekende en belangrijke spreekbuis werd voor de medisch-etische wereld. Felix is huisarts, maar vooral mens. Zijn holistische kijk op gezondheid maakt hem een bjzondere denker die lichaam en geest niet meer los van elkaar kan zien. Daarom wil hij dan ook graag de documentaire "Heal" met je bekijken. Om vervolgens een mooie interactie met je aan te gaan over de boodschap en wijsheid die in de film ligt omsloten. Doe je mee?

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:30 vertoning van de film (ca. 60 minuten)

20:30 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

20:45 filosoferen over de film

21:30 tijd voor een drankje aan de bar

22:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page