top of page

Filmavond met jurist Maria-Louise Genet

Op donderdag 4 juli organiseert jurist, voormalig advocaat, UvA-rechtendocent (en promovenda) Maria-Louise Genet een filmavond. Welke film ze serveert, maakt ze dan bekend. Na de film is er gelegenheid om met haar te filosoferen over de film en meer.

Filmavond met jurist Maria-Louise Genet
Filmavond met jurist Maria-Louise Genet

Tijd en locatie

04 jul 2024, 19:00 – 23:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Privaatrecht is de specialisatie van jurist Maria-Louise Genet, maar intussen heeft ze zich ontpopt tot een generalist. Ze kwam ineens prominent in beeld tijdens de coronatijd, waarin ze vanuit juridische perspectief kan duiden hoe schimmig de vaccindeals waren die onze overheid sloot. Daarna stortte ze zich in diverse vaccin-gerelateerde dossiers tegen oa. het CBG (College ter Beoordeling Geneesmiddelen) om de coronavaccins in Nederland uit de roulatie te halen. Genet is te typeren als 'strijdvaardig'. Ze kan niet tegen onrecht, is een gevoelsmens maar heeft ook een stevige rugzak. Deze combinatie maakt haar warm, innemend en een persoon die meer dan de moeite waard is om een filmavond mee door te brengen. 

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:30 vertoning van de film (ca. 90 minuten)

21:00 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

21:15 filosoferen over de film

22:00 tijd voor een drankje aan de bar

23:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Tickets

  • Filmavond | Maria-Louise Genet

    • € 35,00
      Btw: BTW laag inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page