top of page

Filmavond met jurist Sietske Bergsma

Op donderdag 16 mei organiseert jurist en publicist Sietske Bergsma een filmavond in Studio Paradiso. Welke film? Dat gaat Sietske je op de avond zelf vertellen. Na de film is er gelegenheid om met Sietske door te praten over de film en meer.

Filmavond met jurist Sietske Bergsma
Filmavond met jurist Sietske Bergsma

Tijd en locatie

16 mei 2024, 19:00 – 22:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Sietske Bergsma studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en werkte van 2007 tot 2010 als strafrechtadvocaat en advocaat in familiezaken. Bergsma begon haar loopbaan als opiniërend publicist in 2010 en publiceert regelmatig videocolumns en interviews op haar eigen YouTube-kanaal. Met haar ochtendprogramma "Bakkie met Bergsma" heeft ze een trouwe kijkersschare, maar daarnaast is ze regelmatig te zien bij kanalen als www.blckbx.tv. Sietske woonde lange tijd in Berlijn en heeft daardoor ook een voorliefde voor de Duitse taal en cultuur. Het zou zo maar kunnen dat haar filmkeuze die kant op valt. Laat je verrassen...

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:30 vertoning van de film (ca. 90 minuten)

21:00 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

21:15 filosoferen over de film

21:45 tijd voor een drankje aan de bar

22:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page