top of page

Filmavond met legende DJ Jean

Op donderdag 6 juni organiseert housemuziek-legende DJ Jean een filmavond in Cinema Paradiso. Jan (zo heet hij echt) is wakker. Kneiterwakker. Welke film hij kiest? Dat blijft lekker een verrassing. Na de film is er gelegenheid om met DJ Jean te praten over de film en meer.

Filmavond met legende DJ Jean
Filmavond met legende DJ Jean

Tijd en locatie

06 jun 2024, 19:00 – 22:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

DJ Jean werd in 1968 geboren in Veenendaal. DJ Jean is zijn pseudoniem want in het echt heet hij Jan Engelaar. De carrière van DJ Jean begon in 1989, toen hij de Nederlandse mix- en scratchkampioenschappen won. Na enige tijd draaien in verschillende clubs werd hij uiteindelijk bekend als live-dj van de Amsterdamse nachtclub "iT". In 1999 scoorde hij met The launch een internationale hit en bereikte onder andere een nummer 2-positie in de Britse hitlijsten. Jean is inmiddels 56 jaar maar nog steeds dagelijks in de weer in binnen- en buitenland. Zo draaide hij 2 november 2023 op de Blckbx Meet Up en bracht de 'wakkere' voetjes van de vloer. Het leuke aan hem is, dat hij kneiterwakker is en daar ook vrijelijk over praat. Zijn filmkeuze is dus ook iets om naar uit te kijken. Welke filmische blik op de wereld gaat hij is voorschotelen?

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:45 vertoning van de film (ca.90 minuten)

20:30 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

21:00 aanvang deel 2

21:45 einde film en pauze

22:00 aanvang napratenover de film 

22:15 einde napraten over de film en tijd voor gezelligheid aan de bar

23:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page