top of page

Filmavond met psycholoog Huibrecht Boluijt

Op donderdag 9 mei organiseert psycholoog Huibrecht Boluijt een filmavond in Studio Paradiso. Welke film dat is? Dat onthult Huibrecht op de avond zelf. Na de film wil Huibrecht met je doorpraten over film. Wat nam jij waar? Wat ontging je? Wat zijn de parallellen met de wereld van nu?

Filmavond met psycholoog Huibrecht Boluijt
Filmavond met psycholoog Huibrecht Boluijt

Tijd en locatie

09 mei 2024, 19:00 – 22:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Psycholoog Huibrecht Boluijt was één van de weinige psychologen die zich tijdens de coronatijd kritisch uitsprak over de maatregelen in relatie tot de mentale effecten op de samenleving. Met zijn boek 'Wat gebeurt hier?' brak hij een lans om de dialoog weer op gang te brengen. Iets wat hij ook regelmatig doet door zijn licht te schijnen op actuele onderwerpen bij www.blckbx.tv en publieke omroep Ongehoord Nederland. Deze avond wil Huibrecht dus graag met jou in dialoog, het gesprek aangaan en luisteren hoe jij tegen zaken aankijkt.

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:30 vertoning van de film (ca. 90 minuten)

21:00 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

21:15 filosoferen over de film

21:45 tijd voor een drankje aan de bar

22:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page