top of page

Filmavond met reïncarnatietherapeut Maarten Oversier

'Om de waarheid te vinden moet hij het mysterie in hemzelf aanschouwen'. Val Kilmer maakt kennis met "the spirits" net als regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier, die in Cananda zijn roots vond. Een filmavond over voorouders, shape-shifting en de boodschap van de spirits...

Filmavond met reïncarnatietherapeut Maarten Oversier
Filmavond met reïncarnatietherapeut Maarten Oversier

Tijd en locatie

13 jul 2024, 19:00 – 23:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier was ooit een topkok en houdt dus van lekker eten. Van goed eten, zonder scrupules. Rotterdammer in hart en nieren en no-nonsense. Je zou Maarten niet meteen plaatsen in de hoek waar hij verkeert. Een buitengewoon sensitief persoon die binnen de kortste keren je ziel binnentreedt en verbinding heeft met dat wat jij zelf nog niet kende. Een exercitie die Maarten op deze middag ook zal uitvoeren in jouw aanwezigheid. Hij gaat je inzichten geven, deurtjes openen en laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde. Al dat doet nauwelijks recht aan zijn bijzondere talent dat je persoonlijk mag gaan ervaren.

Thunderheart

Maarten Oversier koos voor de film ‘Thunderheart’. Deze film (114 minuten) is ten onrechte een vergeten film. Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen: het uitbuiten en het onrecht aandoen van een bevolkingsgroep. Een bevolkingsgroep met oude kennis en wijsheid die Maarten middels zijn methodiek weer probeert terug te brengen in onze wereld. Het leren luisteren naar de boodschappen van onze voorouders...the spirits. Ook als je dit niet geloofd, is de avond de moeite waard. Want na het bekijken van deze filmklassieker is er volop gelegenheid om met Maarten door te praten over de boodschap van de film. De boodschap die nog lang zal naklinken in de hoofden van de toehoorders...

Bekijk de filmtrailer hier

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:30 aanvang film (112 min = bijna 2 uur)

20:30 pauze 

20:45 deel 2 film

21:30 einde film en napraten over de boodschap van de film met Maarten

22:30 gezelligheid aan de bar

23:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Tickets

  • Filmavond Maarten Oversier

    Filmavond Maarten Oversier

    € 50,00
    Btw: btw inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page