top of page

Filmavond met Willem Engel

Op donderdag 23 mei organiseert Willem Engel een filmavond in Studio Paradiso. Pas op de avond zelf zal hij onthullen welke film het wordt. Reken maar op iets speciaals. Na de film is er volop gelegenheid om met Willem te praten over de film en meer. Voor meer info klik op 'Tickets kopen'.

Filmavond met Willem Engel
Filmavond met Willem Engel

Tijd en locatie

23 mei 2024, 19:00 – 22:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Weinigen zouden Willem Engel gekend hebben als corona niet zo'n buitenproportionele rol was gaan spelen in onze levens. Engel roerde zich in eerste instantie in het PCR-test debat, maar schoof langzaam op naar een holistische kijk op de zaak. Intussen is hij vooral mensenrechtenactivist en ziet hij de grote verbanden kraakhelder. Over vrijwel alle onderwerpen waarover hij controversiele standpunten innam, kreeg hij later gelijk. Engel mogen we dan ook best een visionair noemen die meer waardering verdient dan hij momenteel krijgt. Een filmavond en daarna stevig filosoferen zal een onvergetenlijke ervaring opleveren die niet snel meer voorbij komt op ons menu. Wees er dus snel bij!

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:30 vertoning van de film (ca. 90 minuten)

21:00 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

21:15 filosoferen over de film

21:45 tijd voor een drankje aan de bar

22:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page