top of page

Filmmiddag met huisarts Rob Elens

Op zondagmiddag 19 mei organiseert huisarts en 'zorgheld' Rob Elens een filmmiddag. Welke film het wordt? Toen we het hem vroegen wist hij het meteen, maar dat houdt hij nog even geheim. Na de film is er gelegenheid om met Rob te praten over de film en alles wat je ooit van hem wilde weten.

Filmmiddag met huisarts Rob Elens
Filmmiddag met huisarts Rob Elens

Tijd en locatie

19 mei 2024, 14:00 – 17:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Huisarts Rob Elens uit het Limburgse Meijel werd op 18 mei 2020 opeens een bekende Nederlander toen hij in de NPO talkshow Op1 vertelde over zijn goede resultaten met het antimalaria geneesmiddel hydroxychloroquine in combinatie met een antibioticum en zink. Hij had levens gered. maar werd merkwaardig genoeg teruggefloten door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Boetes volgden zelfs, maar intussen zijn die in hoger beroep komen te vervallen. Elens voerde samen met een kleine groep artsen een onwerkelijke strijd om de 'Eed van Hippocrates', maar hield zijn rug recht. Je wenst iedere Nederlander zo'n huisarts toe. Een man die vecht voor zijn patiënten ongeacht de krachten die op hem inbeuken. Een man die rehabilitatie verdient en zeker een podium om zijn favoriete film met een select gezelfschap te delen. Een prachtige gelegenheid om met deze 'zorgheld' plezier en verdieping te vieren.

Planning van de avond:

14:00 inloop en kennismaking

14:30 vertoning van de film (ca. 90 minuten)

16:00 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

16:15 napraten over de film

16:45 tijd voor een drankje aan de bar

17:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page