top of page

Fundamentele drijfveren | Chirurg dr. Jeff Hoeyberghs | College

Op vrijdag 12 juli geeft plastisch chirurg dr. Jeff Hoeyberghs een college over de fundamentele drijfveren van de mens in het kader van de afbraak van de vrije samenleving. Aansluitend is er de gelegenheid om een hapje te eten en te blijven kijken naar "De Wereld Is Vierkant"

Fundamentele drijfveren | Chirurg dr. Jeff Hoeyberghs | College
Fundamentele drijfveren | Chirurg dr. Jeff Hoeyberghs | College

Tijd en locatie

12 jul 2024, 13:00 – 16:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

De strijd voor waarheid, vrijheid en recht:

In het inspirerende college gaat plastisch chirurg dr. Jeff Hoeyberghs dieper in op de fundamentele drijfveren van de mens in het kader van de huidige afbraak van de vrije samenleving. Hierbij valt hij enerzijds terug op de primitieve instincten van waaruit de mens hoofdzakelijk ageert, en anderzijds de cyclische mechanica van de opkomst en afgang van de grote beschavingen. Op deze manier probeert hij de noodzakelijke elementen uit te werken voor een model wat de huidige pijlsnelle verzinking in tirannie en slavernij alsnog kan afwenden. Voor wie wakker is, maar gefrustreerd in zijn en andermans pogingen tot verandering, wordt dit een praktische inspiratiebron voor belangrijk actie die onmiddellijk genomen kan en moet worden.

Diner en Talkshow kijken:

Na het college is er de gelegenheid om een hapje te eten en te blijven kijken naar "De Wereld Is Vierkant", dat te zien zal zijn op www.blckbx.tv.

Planning van de dag:

13:00 inloop en kennismaking

13:30 aanvang college

15:00 einde college en aanvang vragenronde

15:30 einde vragenronde en tijd voor een drankje

16:00 aanvang opnames talkshow 'De Wereld Is Vierkant'

17:00 einde opnames talkshow 'De Wereld Is Vierkant'

18:00 diner (optioneel tegen betaling)

21:00 deuren dicht en naar huis

Belangrijk! Het diner en de Talkshow meekijken zijn OPTIONEEL en moet je dus aanvinken bij je ticket. Meekijken met de Talkshow kost niks en wordt zeer gewaardeerd. 

Privacy disclaimer i.v.m. opnames:

Alle colleges worden gefilmd met twee camera's van achter uit de zaal. Hierdoor filmen we enkel achterhoofden en niemand in zijn of haar gezicht. Ook je stem zal niet duidelijk hoorbaar zijn, mocht je een vraag stellen aan de docent. Mocht je toch bezwaren hebben, geef dat dan aan bij de host van dienst. Je kunt dan een plek geheel achterin verkrijgen waar je niet in het kader zichtbaar kunt zijn. De opnames worden achter een betaalmuur "on demand" beschikbaar gesteld op ons eigen streamingplatform binnen de www.studioparadiso.tv omgeving.

Hapjes en drankjes:

Onze filmtheater beschikt over een kleine maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcorn machine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is vollop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in-en uitritten blokkeert van bedrijven!

Tickets

 • Jeff Hoeyberghs | College

  Van € 40,00 tot € 55,00
  • € 40,00
   Btw: BTW laag inbegrepen
  • € 55,00
   Btw: BTW laag inbegrepen
  • € 55,00
   Btw: BTW laag inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page