top of page

Gregory Wrightstone wil méér CO2 | docu & talk | Climate the movie, the cold truth...

Is CO2 een probleem of juist een zegen? De Amerikaanse wetenschapper Gregory Wrightstone denkt het laatste en pleit voor méér CO2 i.p.v. minder. Waarom? Dat komt hij uitleggen en wetenschappelijk onderbouwen, nadat we de documentaire "Climate the movie" hebben bekeken.

Gregory Wrightstone wil méér CO2 | docu & talk | Climate the movie, the cold truth...
Gregory Wrightstone wil méér CO2 | docu & talk | Climate the movie, the cold truth...

Tijd en locatie

13 jun 2024, 19:00 – 23:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Wat als CO2 helemaal geen probleem is? Wat als flora en fauna juist beter gedijt bij meer CO2? Wat als er geen klimaatcrisis is maar louter klimaatverandering, die cyclisch is en van alle tijden? De Amerikaanse wetenschapper Gregory Wrightstone pleit voor méér CO2 op zijn platform CO2 Coalition en 13 juni as. komt hij eindelijk naar Nederland. Die middag wordt hij geinterviewd door programmamaker Flavio Pasquino voor een lang interview n.a.v. zijn nieuwe boek "a very convinient warming" op blckbx.tv. Maar in de avond is hij ook in studio paradiso voor een docu-avond & talk. We kijken dan samen met hem "Climate the Movie, the cold truth" en daarna zal hij een talk houden over zijn standpunten t.a.v. CO2. 

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:45 vertoning van de docu (ca. 60 minuten)

20:15 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

20:30 aanvang deel 2

21:00 einde docu en pauze

21:30 aanvang napratenover de docu + talk van Gregory Wrightstone

23:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page