top of page

Het Pillenprobleem | Epidemioloog dr. Dick Bijl | Lezing

Waarom werken de meeste medicijnen niet? Wat schiet er tekort in de opleiding van artsen? Waarom zwijgt de politiek? Dick Bijl. Oud-huisarts en epidemioloog schreef er diverse boeken over en neemt je aan de hand in lezing over 'Het Pillenprobleem'.

Het Pillenprobleem | Epidemioloog dr. Dick Bijl | Lezing
Het Pillenprobleem | Epidemioloog dr. Dick Bijl | Lezing

Tijd en locatie

22 jun 2024, 14:00 – 17:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Waarom de meeste medicijnen niet werken en niet helpen. Wet- en regelgeving over de toelating van medicijnen, aanpassingen de laatste jaren. Wat schiet er tekort in de opleiding van artsen? Waarom zwijgt de politiek? De replicatiecrisis van Ioannidis. Wat er zoal misging met de toelating van medicijnen en vaccins tijdens de pandemie? Bijl neemt je mee in een boeiend en leerzaam lezing. Op zondag 21 juli houdt Dick Bijl ook nog een andere lezing over 'Problematische medicijnen.'

Dick Bijl. Oud-huisarts en epidemioloog was ruim 20 jaar redacteur en hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin en president van de International Society of Drug Bulletins (ISDB). Hij schreef een tiental boeken: Het pillenprobleem (2020). Griep (2020), Antidepressiva en depressie (2019), Pandemische chaos (2021), Voorbij de pandemische chaos (2022) en Landverraad (2023). In september 2024 verschijnt bij Querido Pillendraaiers. Hoe de farmaceutische industrie zo machtig werd.

Bijl heeft twee websites: www.hetpillenprobleem.nl en www.overnu.nl

Dr. Dick Bijl is lid van de Adviesraad van het Institute for Scientific Freedom van Peter Gøtzsche in Kopenhagen.

Tickets

  • Lezing Dick Bijl #1

    € 25,00
    Btw: BTW laag inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page