top of page

Microdosing | Maria Johanna Schouten | Lezing

Auteur, coach en ervaringsdeskundige Maria Johanna Schouten neemt je mee op een reis naar de helende werking van plantmedicijnen en psychedelica.

Microdosing | Maria Johanna Schouten | Lezing
Microdosing | Maria Johanna Schouten | Lezing

Tijd en locatie

26 mei 2024, 14:00 – 17:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

De helende kracht van Psychedelica & Microdosing:

Er wordt gezegd dat plantmedicijnen het portaal naar de ziel openen waardoor je weer in verbinding komt met je ware zijn. Een prachtig gegeven als je op zoek bent naar antwoorden op fundamentele levensvragen of healing, maar is het wel de juiste weg? Is het wel verstandig en veilig? Auteur, coach en ervaringsdeskundige Maria Johanna zoomt in haar meest recente boek ‘Microdosing’ in op de helende werking van plantmedicijnen en psychedelica, en deelt haar kennis met jou.

Over Maria Johanna:

Maria Johanna is auteur van Boeken: Microdosing Angel Kisses en Quarterlife Challenge. Maria Johanna heeft 5 jaar lang Ayahuasca Ceremonies georganiseerd en begeleid. Tijdens de Corona tijd is zij gestart met haar merk 'Choco Bliss' die chocolaatjes zijn uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Vervolgens is haar webshop House of Oneness ontwikkeld met allerlei Microdosing producten. Dit heeft geleid tot haar boek: Microdosing.

De effecten van Microdosing:

Zit je soms vast in je hoofd waardoor je minder handelt op de spontaniteit en liefde van je hart? Loop je soms tegen blokkades aan of te weinig zelfvertrouwen om echt in je kracht te staan? Wil je meer in het moment kunnen leven zodat je meer geniet en niet onnodig zorgen meedraagt.

En hoe staat het met je slaap? Slaap je rustig of kan je slaap nog wel eens verbroken worden? Dit zijn voorbeeld van waar microdosing mee kan helpen. Microdosing kan helpen stress te verminderen, minder in je hoofd te zijn en meer te leven vanuit vertrouwen. daarbij kan microdosing ook helpen bij helen van burn-out, depressie en erg behulpzaam zijn bij ADHD, betere focus en concentratie en antwoorden vinden op levensvragen.

Wat ga je leren?

Voor Maria Johanna heeft het gebruik van psychedelica haar leven veranderd. Wat kan psychedelica betekenen voor je? Hoe werkt microdosing? Is het microdosing eng? Wat zijn de risico's? Hoe start je met Microdosing en wat kun je dan verwachten? Hoe kun je jouw Microdosing resultaten beïnvloeden? Welke middel past bij welke kwaal? Dit en veel meer kun je leren tijdens het college over microdosing. Maria Johanna neemt je mee in de wereld van plantmedicijnen en psychedelica.

Planning van de dag:

14:00 Inloop en kennismaking

14:30 aanvang college

16:00 einde college en aanvang vragenronde

16:30 einde vragenronde en tijd voor een drankje

17:00 einde sessie (voor mensen die niet kunnen blijven)

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Tickets

  • Microdosing

    Verkoop geëindigd op
    • € 25,00
      Btw: BTW laag inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page