top of page

Prof. Bob de Wit | College over de Spirituele Toekomst van Mens 4.0

Op vrijdag 14 juni geeft prof. Bob de Wit een academisch college met een spiritueel tintje. Laat je dus verrassen door deze inpirerende denker. Aansluitend is er de gelegenheid om een hapje te eten en te blijven kijken naar de talkshow "de wereld is vierkant"

Prof. Bob de Wit | College over de Spirituele Toekomst van Mens 4.0
Prof. Bob de Wit | College over de Spirituele Toekomst van Mens 4.0

Tijd en locatie

14 jun 2024, 13:00 – 16:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Prof. dr. Bob de Wit werd in 2023 door Paravisie uitgeroepen tot 'Spiritueel Inspirator van het jaar 2023'. Niet een voor de hand liggend predicaat voor een Hoogleraar strategiscg leiderschap aan de Nyenrode Business Universiteit maar dat maakt hem zo interessant. Zijn holistische kijk op de complexe wereld die midden in een machtstransisitie zit van een unipolaire naar een multipolaire wereld, maakt hem één van de meest inspirerende denkers in zijn vakgebied. De Wit is auteur van diverse internationale managementboeken maar de laatste jaren ligt zijn focus op Coöperatie Society 4.0 waar hij voorzitter van is. Rondom dit project schreef hij de boeken Society 4.0, Democratie 4.0 en Regio 4.0. Het college gaat over de spirituele toekomst van de mens (Mens 4.0) in het AI (artificiële intelligentie) tijdperk. Academisch denken met een spiritueel compas gaat een leerzaam maar vooral onvergetelijk college opleveren dat je niet snel zult vergeten.

Diner en Talkshow kijken:

Na het college is er de gelegenheid om een hapje te eten en te blijven kijken naar "De Wereld Is Vierkant", dat te zien zal zijn op www.blckbx.tv.

Planning van de dag:

13:00 inloop en kennismaking

13:30 aanvang college

15:00 einde college en aanvang vragenronde

15:30 einde vragenronde en tijd voor een drankje

16:00 aanvang opnames talkshow 'De Wereld Is Vierkant'

17:00 einde opnames talkshow 'De Wereld Is Vierkant'

18:00 diner (optioneel tegen betaling)

21:00 deuren dicht en naar huis

Belangrijk! Het diner en de Talkshow meekijken zijn OPTIONEEL en moet je dus aanvinken bij je ticket. Meekijken met de Talkshow kost niks en wordt zeer gewaardeerd. 

Privacy disclaimer i.v.m. opnames:

Alle colleges worden gefilmd met twee camera's van achter uit de zaal. Hierdoor filmen we enkel achterhoofden en niemand in zijn of haar gezicht. Ook je stem zal niet duidelijk hoorbaar zijn, mocht je een vraag stellen aan de docent. Mocht je toch bezwaren hebben, geef dat dan aan bij de host van dienst. Je kunt dan een plek geheel achterin verkrijgen waar je niet in het kader zichtbaar kunt zijn. De opnames worden achter een betaalmuur "on demand" beschikbaar gesteld op ons eigen streamingplatform binnen de www.studioparadiso.tv omgeving.

Hapjes en drankjes:

Onze filmtheater beschikt over een kleine maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcorn machine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is vollop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in-en uitritten blokkeert van bedrijven!

Deel dit evenement

bottom of page