top of page

Prof. Dr. Theo Schetters | College

Op vrijdag 5 juli geeft immunoloog prof. dr. Theo Schetters een college in Cinema Paradiso. Aansluitend is er de gelegenheid om een hapje te eten en te blijven kijken naar "de wereld is vierkant"

Prof. Dr. Theo Schetters | College
Prof. Dr. Theo Schetters | College

Tijd en locatie

05 jul 2024, 14:00 – 17:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Diner en Talkshow kijken:

Na het college is er de gelegenheid om een hapje te eten en te blijven kijken naar "de wereld Is vierkant" Na het college is er de mogelijkheid om gratis te blijven kijken naar het nieuwe programma "de wereld is vierkant", dat te zien zal zijn op www.blckbx.tv.

Planning van de dag:

14:00 inloop en kennismaking

14:30 aanvang college

16:00 einde college en aanvang vragenronde

16:30 einde vragenronde en tijd voor een drankje

17:00 einde sessie (voor mensen die niet kunnen blijven)

17:00 repetitie Talkshow 'de wereld is vierkant'

18:00 diner (optioneel tegen betaling)

19:00 meekijken LIVE uitzending Talkshow als publiek

20:00 einde Talkshow

21:30 deuren dicht en naar huis

Belangrijk! Het diner en de Talkshow meekijken zijn OPTIONEEL en moet je dus aanvinken bij je ticket. Meekijken met de Talkshow kost niks en wordt zeer gewaardeerd. Let wel, je komt dan mogelijk wel in beeld!

Privacy disclaimer i.v.m. opnames:

Als je als publiek meekijkt naar de LIVE uitzending van onze Talskhow 'de wereld is vierkant' kom je mogelijk goed zichtbaar in beeld op ons platform www.blckbx.tv waar dit programma wordt uitgezonden via de streamingdiensten Youtube en Rumble. We zullen namelijk meerdere malen aan het publiek vragen om hun mening te geven over een bepaalde stelling. Hierdoor onstaat een leuke interactie tussen de Talkshowtafel (een etage hoger) en het aanwezige publiek, dat op het filmdoek de Talkshow live meekijkt. Mocht je dus niet zichtbaar in beeld willen, dan is het geen goed idee om hierbij aanwezig te zijn.

Alle colleges worden gefilmd met twee camera's van achter uit de zaal. Hierdoor filmen we enkel achterhoofden en niemand in zijn of haar gezicht. Ook je stem zal niet duidelijk hoorbaar zijn, mocht je een vraag stellen aan de docent. Mocht je toch bezwaren hebben, geef dat dan aan bij de host van dienst. Je kunt dan een plek geheel achterin verkrijgen waar je niet in het kader zichtbaar kunt zijn. De opnames worden achter een betaalmuur "on demand" beschikbaar gesteld op ons eigen streamingplatform binnen de www.studioparadiso.tv omgeving.

Hapjes en drankjes:

Onze filmtheater beschikt over een kleine maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcorn machine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is vollop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in-en uitritten blokkeert van bedrijven!

Deel dit evenement

bottom of page