top of page

Quantummechanica, met Prof. Pierre Capel (6-delige cursus) #2

Wegens succes verlengd! Deze cursus is alleen geschikt voor hen, die alle zekerheden kunnen loslaten en accepteren dat wij de werkelijkheid niet kunnen begrijpen. Prof. Pierre Capel neemt je mee in een spectaculaire tocht door het universum van het kwantum.

Quantummechanica, met Prof. Pierre Capel (6-delige cursus) #2
Quantummechanica, met Prof. Pierre Capel (6-delige cursus) #2

Tijd en locatie

02 sep 2024, 19:00 – 22:30

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Waar is de wind als het niet waait ? Verken de mysterieuze wereld van quantummechanica door het meeslepende werk van emeritus hoogleraar Pierre Capel. In "Waar is de wind als het niet waait", neemt hij ons mee op een boeiende reis door de fascinerende wereld van quantummechanica, zonder te vervallen in ingewikkelde wiskundige formules. Op een toegankelijke en meeslepende manier onthult hij de diepgaande principes van deze fascinerende tak van de natuurkunde, en opent hij onze ogen voor een realiteit die veel groter is dan onze alledaagse perceptie. Bereid je voor om je begrip van de wereld radicaal te herzien, terwijl je wordt ondergedompeld in de grensverleggende concepten van quantummechanica.

Deze 6 delige cursus vindt plaats op de volgende maandagen:

- Maandag 2 sept 

- Maandag 9 sept 

- Maandag 16 sept 

- Maandag 23 sept

- Maandag 30 sept

- Maandag 7 okt

Planning van de avonden:

19:00 inloop en kennismaking

19:30 aanvang cursus module

20:15 pauze

20:30 deel twee

21:15 einde cursus module en ruimte voor vragen

21:45 einde vragenronde en tijd voor een drankje

22:30 deuren dicht

Belangrijk! de modules zijn niet los te koop omdat kennis uit de voorgaande module(s) cruciaal is om de volgende module goed te kunnen volgen.

Klik HIER voor meer informatie en om de introductievideo voor de cursus te bekijken.

Privacy disclaimer:

Alle cursus modules worden gefilmd met twee camera's van achter uit de zaal. Hierdoor filmen we enkel achterhoofden en niemand in zijn of haar gezicht. Ook je stem zal niet duidelijk hoorbaar zijn, mocht je een vraag stellen aan de docent. Mocht je toch bezwaren hebben, geef dat dan aan bij de host van dienst. Je kunt dan een plek geheel achterin verkrijgen waar je niet in het kader zichtbaar kunt zijn. De opnames worden achter een betaalmuur "on demand" beschikbaar gesteld op ons eigen streamingplatform binnen de www.studioparadiso.tv omgeving.

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Alles wordt kosteloos aangeboden maar uiteraard wordt een donatie meer dan gewaardeerd.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is vollop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in-en uitritten blokkeert van bedrijven!

Deel dit evenement

bottom of page