top of page

Regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier | College

Op vrijdag 19 juli geeft regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier een college in Studio Paradiso. Een middag die je niet snel zult vergeten! Aansluitend is er de gelegenheid om een hapje te eten en te blijven kijken naar de talkshow 'De Wereld Is Vierkant"

Regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier | College
Regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier | College

Tijd en locatie

19 jul 2024, 13:00 – 16:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier was ooit een topkok en houdt dus van lekker eten. Van goed eten, zonder scrupules. Rotterdammer in hart en nieren en no-nonsense. Je zou Maarten niet meteen plaatsen in de hoek waar hij verkeert. Een buitengewoon sensitief persoon die binnen de kortste keren je ziel binnentreedt en verbinding heeft met dat wat jij zelf nog niet kende. Een exercitie die Maarten op deze middag ook zal uitvoeren in jouw aanwezigheid. Hij gaat je inzichten geven, deurtjes openen en laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde. Al dat doet nauwelijks recht aan zijn bijzondere talent dat je persoonlijk mag gaan ervaren.

Diner en Talkshow kijken:

Na het college is er de gelegenheid om een hapje te eten en te blijven kijken naar "De Wereld Is Vierkant", dat te zien zal zijn op www.blckbx.tv.

Planning van de dag:

13:00 inloop en kennismaking

13:30 aanvang college

15:00 einde college en aanvang vragenronde

15:30 einde vragenronde en tijd voor een drankje

16:00 aanvang opnames talkshow 'De Wereld Is Vierkant'

17:00 einde opnames talkshow 'De Wereld Is Vierkant'

18:00 diner (optioneel tegen betaling)

21:00 deuren dicht en naar huis

Belangrijk! Het diner en de talkshow meekijken zijn OPTIONEEL. Als je hier gebruik van wilt maken, kies dan het juiste ticket.

Meekijken met de talkshow kost niks extra en wordt zeer gewaardeerd. 

Privacy disclaimer i.v.m. opnames:

Alle colleges worden gefilmd met twee camera's achterin de zaal. Hierdoor filmen we enkel achterhoofden en niemand in zijn of haar gezicht. Ook je stem zal niet duidelijk hoorbaar zijn, mocht je een vraag stellen aan de docent. Mocht je toch bezwaren hebben, geef dat dan aan bij de host van dienst. Je kunt dan een plek geheel achterin verkrijgen waar je niet in het kader zichtbaar kunt zijn. De opnames worden achter een betaalmuur "on demand" beschikbaar gesteld op ons eigen streamingplatform binnen de www.studioparadiso.tv omgeving.

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Tickets

 • Maarten Oversier | College

  Van € 40,00 tot € 55,00
  Uitverkocht
  • € 40,00
   Btw: BTW laag inbegrepen
  • € 55,00
   Btw: BTW laag inbegrepen
  • € 55,00
   Btw: BTW laag inbegrepen
 • Bonus ticket Maarten Oversier

  Het evenement is uitverkocht maar gezien de aard van het college, bieden we nog 4 plekken aan op poefjes (lage zitjes rondom Maarten) waarbij heel relaxed het gebeuren alsnog kunt bijwonen.

  Van € 40,00 tot € 55,00
  Uitverkocht
  • € 55,00
   Btw: BTW laag inbegrepen
  • € 55,00
   Btw: BTW laag inbegrepen
  • € 40,00
   Btw: BTW laag inbegrepen

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page