top of page

V for Vendetta | econoom Robert Valentine

Op zaterdag 8 juni organiseert Econoom Robert Valentine, bekend van o.a. zijn podcast V for Valentine, een filmavond in Studio Paradiso. Hij serveert de film 'V for Vendetta' en nodigt je uit om samen te kijken om dan na de film te filosoferen over de film en meer.

V for Vendetta | econoom Robert Valentine
V for Vendetta | econoom Robert Valentine

Tijd en locatie

08 jun 2024, 19:00 – 23:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Econoom Robert Valentine is regelmatig te zien in podcasts en uitzendingen van Blckbx Today. Zijn scherpe maar altijd genuancerde economische analises zijn een waardevolle bijdrage in een tijd van chaos en desinformatie. Robert is voorzitter van de Libertaire partij en was bij de Tweedekamer verkiezingen van 2017 en 2021 lijsttrekker van zijn partij. In het dagelijkse leven werkt hij als projectmanager bij het Nederlands Instituut voor Praxeologie. Hij is een van de medeoprichters van dit instituut en onderhoudt nauwe contacten met andere (buitenlandse) denktanks en is specialiseert in de woningmarkt. 

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:45 vertoning van de film (ca.132 minuten)

21:00 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

21:15 aanvang deel 2

22:15 einde film en pauze

22:30 aanvang napratenover de film

23:00 einde napraten over de film en tijd voor gezelligheid aan de bar

23:30 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page