top of page

Wat is het westen? | Politicoloog Sander Boon | Lezing

Politicoloog Sander Boon stelt de fundamentele vraag 'Wat is het Westen?'. Boon bestudeerde langdurig communistische culturen en ontwikkelde daardoor een sensor voor marxistische trekken die hij meer en meer waarneemt in onze samenleving.

Wat is het westen? | Politicoloog Sander Boon | Lezing
Wat is het westen? | Politicoloog Sander Boon | Lezing

Tijd en locatie

14 mei 2024, 19:00 – 22:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Sander Boon (1971) is politicoloog. Na zijn studie werkte Sander bij politieke denktanks en hij specialiseerde zich in financieel-economisch, sociaal-economisch en monetair beleid. Hij adviseerde politieke partijen en schreef voor een aantal partijen het partijprogramma. Daarnaast deed hij de research en redactie van Willem Middelkoop’s bestseller Als de dollar valt en publiceerde met hem een wekelijkse nieuwsbrief over geopolitiek, energie en financiële markten. Door Sanders onderscheidende politieke en financieel-economische visie heeft hij de kredietcrisis kunnen zien aankomen en maakt hij treffende analyses over de hedendaagse en toekomstige sociale en economische ontwikkelingen. Sander publiceert in binnen- en buitenland (waaronder Trouw, De Volkskrant en Het Financieele Dagblad) in zowel oude als nieuwe media. Naast zijn werkzaamheden als consultant geeft hij regelmatig marktcommentaar en lezingen. Zijn economische kennis in combinatie met geo-politiek maakt Boon een holistische denker die meer dan de moeite waard is om naar te luisteren maar ook om mee te sparren. Want dat is wat jullie kunnen doen na zijn lezing.

Planning van de avond:

19:00 inloop en kennismaking

19:30 aanvang lezing

20:30 toiletpauze en tijd voor een drankje aan de bar

21:00 vragenronde over de lezing

21:30 tijd voor een drankje aan de bar

22:00 deuren dicht

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page