top of page

Wim Hof alias The Iceman | UNPLUGGED

Vrijdag 7 juni geeft Wim, The Iceman, Hof, een nooit eerder vertoond 'UNPLUGGED' college in Cinema Paradiso: Wim gaat dus zingen en muziek maken en bereid je voor op iets wat je niet ziet aankomen!

Wim Hof alias The Iceman | UNPLUGGED
Wim Hof alias The Iceman | UNPLUGGED

Tijd en locatie

07 jun 2024, 13:00 – 16:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Op vrijdag 7 juni gaat er iets bijzonders gebeuren. Wim Hof gaat zingen en muziek spelen. 'UNPLUGGED' en dus onversterkt met accoustische instrumenten (gitaar en trommel). Bij een ademhalingssessie in zijn praktijk zagen en hoorden we het grote, nog onontdekte talent van Wim. Zijn magische, helende stem die een toonladder kent van jewelste. Wim kan dus echt zingen en zijn geimproviseerde teksten snijden door je ziel. Toen we Wim vroegen om bij ons muziek te komen maken zei hij meteen ja. Zie het als een sound-healing. Sluit je ogen en laat je meenemen in een wereld van frequencies die zonder dat jij je inspant, hun werk doen. Wim is uiteraard geen universitair docent. Maar gezien zijn bovengemiddelde staat van dienst in zijn veld, mogen we hem wel een professor noemen. Autodidactisch weliswaar maar dat maakt het niet minder geloofwaardig. Na zijn voordracht is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en gezamenlijk na te praten aan de bar.

Diner en Talkshow kijken:

Na het college is er de gelegenheid om een hapje te eten en te blijven kijken naar "De Wereld Is Vierkant", dat te zien zal zijn op www.blckbx.tv.

Planning van de dag:

13:00 inloop en kennismaking

13:30 aanvang college

15:00 einde college en aanvang vragenronde

15:30 einde vragenronde en tijd voor een drankje

16:00 aanvang opnames talkshow 'De Wereld Is Vierkant'

17:00 einde opnames talkshow 'De Wereld Is Vierkant'

18:00 diner (optioneel tegen betaling)

21:00 deuren dicht en naar huis

Belangrijk! Het diner en de talkshow meekijken zijn OPTIONEEL. Als je hier gebruik van wilt maken, kies dan het juiste ticket.

Meekijken met de talkshow kost niks extra en wordt zeer gewaardeerd. 

Privacy disclaimer i.v.m. opnames:

Alle colleges worden gefilmd met twee camera's achterin de zaal. Hierdoor filmen we enkel achterhoofden en niemand in zijn of haar gezicht. Ook je stem zal niet duidelijk hoorbaar zijn, mocht je een vraag stellen aan de docent. Mocht je toch bezwaren hebben, geef dat dan aan bij de host van dienst. Je kunt dan een plek geheel achterin verkrijgen waar je niet in het kader zichtbaar kunt zijn. De opnames worden achter een betaalmuur "on demand" beschikbaar gesteld op ons eigen streamingplatform binnen de www.studioparadiso.tv omgeving.

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven!

Deel dit evenement

bottom of page