top of page

Quantummechanica
met Professor Pierre Capel
(6 delige cursus)

Waar is de wind als het niet waait ?

Verken de mysterieuze wereld van quantummechanica door het meeslepende werk van emeritus hoogleraar Pierre Capel. In "Waar is de wind als het niet waait", neemt hij ons mee op een boeiende reis door de fascinerende wereld van quantummechanica, zonder te vervallen in ingewikkelde wiskundige formules. Op een toegankelijke en meeslepende manier onthult hij de diepgaande principes van deze fascinerende tak van de natuurkunde, en opent hij onze ogen voor een realiteit die veel groter is dan onze alledaagse perceptie. Bereid je voor om je begrip van de wereld radicaal te herzien, terwijl je wordt ondergedompeld in de grensverleggende concepten van quantummechanica.

 

Over Pierre Capel

Pierre Capel is emeritus hoogleraar experimentele immunologie. Naast fundamenteel en moleculair biologisch onderzoek op het gebied van immunologie, heeft hij gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe therapieën en inzichten op het gebied van transplantatie en immuun therapieën bij kanker. Daarnaast bestudeerde hij hoe psychische gesteldheid het gebruik van ons DNA zodanig beïnvloedt, dat het kan leiden tot ernstige lichamelijke klachten en schreef hierover het boek ‘Het Emotionele DNA’ Vanuit zijn brede interesse is hij altijd gefascineerd geweest door quantummechanica, en hoe deze wetenschap toegang verschaft tot een holistisch beeld van het universum. ‘Het emotionele DNA’ is tevens een 8 delige cursus die door hem gegeven wordt in Studio Paradiso vanaf woensdagavond 8 mei.

Prijs: € 240,- voor 6 modules.

De modules zijn niet los af te nemen omdat kennis uit de voorgaande module cruciaal is om de volgende module te kunnen volgen.

 

Data: maandagavonden

• 3 juni 

• 10 juni 

• 17 juni  

• 24 juni

• 1 juli

• 8 juli

 

Tijdstip: aanvang 19 uur. Einde 22 uur

bottom of page