top of page

AI Masterclass: futurist Christian Kromme (6-delige cursus)

In deze 6-delige cursus die gebaseerd is op zijn boek ‘Humanification – Go Digital, Stay Human’ neemt futurist en trendwatcher Christian Kromme je mee op een reis waar bedreiging kan worden omgebogen naar een kans. Voor meer info klik op 'Tickets kopen'.

AI Masterclass: futurist Christian Kromme (6-delige cursus)
AI Masterclass: futurist Christian Kromme (6-delige cursus)

Tijd en locatie

21 mei 2024, 19:00 – 22:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Onze wereld verandert in een exponentieel tempo! Een grote vloedgolf van digitale transformatie komt snel op ons af. Veel mensen en organisaties beschouwen deze golf als een bedreiging en ervaren stress, maar het zou ook kunnen worden gezien als een kans. Disruptors denken en gedragen zich als surfers. Zij weten precies waar en wanneer ze op de golf van exponentiële technologie moeten springen om de kracht van de golf te benutten om exponentiële snelheid te maken. In deze 6-delige cursus die gebaseerd is op zijn boek ‘Humanification – Go Digital, Stay Human’ neemt futurist en trendwatcher Christian Kromme je mee op een reis waar bedreiging kan worden omgebogen naar een kans. Misschien wel een noodzaak…om te denken als een surfer en niet aan de zijlijn te staan, terwijl het monster wordt gevoed met ideologisch gedreven informatie. Wat als wij het voeden?

Over Christian Kromme:

Ik ben op een missie om een toekomst te inspireren waarin technologie de beste aspecten van de mensheid versterkt en weerspiegelt. Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel tot een harmonieuze toekomst ligt in het actief begrijpen en toepassen van de patronen en principes van de natuur op onze technologische groei. Ik richt me op het delen van mijn inzichten en strategieën met internationale topbedrijven, met als doel technologie te ontwikkelen die onze menselijke natuur eert en verbetert. Mijn boek 'Humanification – Go Digital, Stay Human' belichaamt mijn overtuiging in een toekomst waarin technologie naadloos verweven is met menselijke waarden. Meer over Chistian Kromme vind je hier.

Deze 6-delige cursus vindt plaats op de volgende dagen:

- Dinsdag 21 mei

- Dinsdag 28 mei

- Dinsdag 11 juni

- Dinsdag 18 juni

- Dinsdag 2 juli

- Dinsdag 9 juli

Planning van de avonden:

19:00 inloop en kennismaking

19:30 aanvang cursus module

21:00 einde cursus module en ruimte voor vragen

21:30 einde vragenronde en tijd voor een drankje

22:00 deuren dicht

Belangrijk! de modules zijn niet los te koop omdat kennis uit de voorgaande module(s) cruciaal is om de volgende module goed te kunnen volgen.

Klik HIER voor meer informatie en om de introductievideo voor de cursus te bekijken.

Privacy disclaimer:

Alle cursus modules worden gefilmd met twee camera's achterin de zaal. Hierdoor filmen we enkel achterhoofden en niemand in zijn of haar gezicht. Ook je stem zal niet duidelijk hoorbaar zijn, mocht je een vraag stellen aan de docent. Mocht je toch bezwaren hebben, geef dat dan aan bij de host van dienst. Je kunt dan een plek geheel achterin verkrijgen waar je niet in het kader zichtbaar kunt zijn. De opnames worden achter een betaalmuur "on demand" beschikbaar gesteld op ons eigen streamingplatform binnen de www.studioparadiso.tv omgeving.

Hapjes en drankjes:

Ons filmtheater beschikt over een kleine, maar gezellige bar waar gedurende het hele evenement tegen betaling (pin of contant) drankjes en hapjes kunnen worden besteld. Er is zowaar een popcornmachine dus de filmbeleving is daardoor helemaal compleet.

Parkeren:

Parkeren is gratis en er is volop ruimte op het industrieterrein rondom Studio Paradiso. Zorg wel dat je geen in- en uitritten blokkeert van bedrijven.

Deel dit evenement

bottom of page