top of page

AI Masterclass met futurist Christian Kromme (6-delige cursus)

In deze 6-delige cursus die gebaseerd is op zijn boek ‘Humanification – Go Digital, Stay Human’ neemt futurist en trendwatcher Christian Kromme je mee op een reis waar bedreiging kan worden omgebogen naar een kans.

AI Masterclass met futurist Christian Kromme (6-delige cursus)
AI Masterclass met futurist Christian Kromme (6-delige cursus)

Tijd en locatie

11 jun 2024, 19:00 – 22:00

Edam, Nijverheidstraat 7b, 1135 GE Edam, Nederland

Info

Onze wereld verandert in een exponentieel tempo! Een grote vloedgolf van digitale transformatie komt snel op ons af. Veel mensen en organisaties beschouwen deze golf als een bedreiging en ervaren stress, maar het zou ook kunnen worden gezien als een kans. Disruptors denken en gedragen zich als surfers. Zij weten precies waar en wanneer ze op de golf van exponentiële technologie moeten springen om de kracht van de golf te benutten om exponentiële snelheid te maken. In deze 6-delige cursus die gebaseerd is op zijn boek ‘Humanification – Go Digital, Stay Human’ neemt futurist en trendwatcher Christian Kromme je mee op een reis waar bedreiging kan worden omgebogen naar een kans. Misschien wel een noodzaak…om te denken als een surfer en niet aan de zijlijn te staan, terwijl het monster wordt gevoed met ideologisch gedreven informatie. Wat als wij het voeden?

Over Christian Kromme:

Ik ben op een missie om een toekomst te inspireren waarin technologie de beste aspecten van de mensheid versterkt en weerspiegelt. Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel tot een harmonieuze toekomst ligt in het actief begrijpen en toepassen van de patronen en principes van de natuur op onze technologische groei. Ik richt me op het delen van mijn inzichten en strategieën met internationale topbedrijven, met als doel technologie te ontwikkelen die onze menselijke natuur eert en verbetert. Mijn boek 'Humanification – Go Digital, Stay Human' belichaamt mijn overtuiging in een toekomst waarin technologie naadloos verweven is met menselijke waarden. Meer over Chistian Kromme vind je hier.

Deze 6-delige cursus vindt plaats op de volgende dagen:

- Dinsdag 21 mei

- Dinsdag 28 mei

- Dinsdag 11 juni

- Dinsdag 18 juni

- Dinsdag 2 juli

- Dinsdag 9 juli

Aanvang 19.00 uur. Einde 22.00 uur

De modules zijn niet los af te nemen, omdat kennis uit de voorgaande module cruciaal is om de volgende module te kunnen volgen.

Klik HIER om een ticket te kopen voor het 8-delige evenement. (Startdatum 21 mei 2024)

Klik HIER voor meer informatie en om de introductievideo voor de cursus te bekijken.

Deel dit evenement

bottom of page